Συμμετοχή – Μέλη

Στην Ελληνική Κοινότητα του Γκέτεμποργκ μπορεί να γίνει μέλος οποιοσδήποτε το επιθυμεί. Η διαδικασία είναι απλή και το κόστος συμμετοχής για το έτος 2015 έχει οριστεί ως εξής:

1) 150 kr ενήλικοι

2) 100 kr νεανικό/παιδικό (7-26 ετών)

3) 500 kr oικογενειακό (με 2 παιδιά και πάνω)

Ο αριθμός bankgiro που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για την καταβολή της συνδρομής είναι 5104-8593. Η κατάθεση στο bankgiro συνοδεύεται με email στο info@grekiskaforeningen.se γράφοντας το ονοματεπώνυμο/personnummer/τηλέφωνο των μελών που εγγράφονται (ενήλικες, παιδιά κτλ). Τα στοιχεία σας δεν κοινοποιούνται σε τρίτους απλά βοηθούν στην καλύτερη οργάνωση της κοινότητας και την διαχείρισή της.

Να υπενθυμίσουμε ότι πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρουν οι συνδρομές των μελών στην κοινότητα, δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής στις γενικές συνελεύσεις, την εκλογή και υποψηφιότητα για Δ.Σ αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής στις δραστηριότητες της κοινότητας και εκπτώσεις σε διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στα πλαίσια των δράσεών της. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εγγραφούν τα παιδιά μιας και αυτό βοηθά την κοινότητα στην καλύτερη απορρόφηση κονδυλίων από τις τοπικές αρχές.

Με την εγγαρφή σας στην κοινότητα αποκτάτε και πρόσβαση στην επίσημη ομάδα της κοινότητας μας στο Facebook εδώ : https://www.facebook.com/groups/grefigot

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε ψευδώνυμο ενημερώστε κατά την αποστολή των στοιχείων εγγραφής σας για το όνομα σας στο facebook ώστε να εγκριθεί η συμμετοχή σας στην ομάδα.